تایم فریم در تحلیل تکنیکال چیست
بهترین تایم فریم چیست؟ اصلا تایم فریم چیست؟ چگونه تایم فریم مناسب پیدا کنیم؟ در این مقاله به تمام این سوالات پاسخ داده خواهد شد و به شما در پیدا کردن تایم فریم مناسب خود کمک می کنیم.
تایم فریم چیست؟
هر قسمت در نمودار نشانگر یک تایم فریم هست. برای مثال هر یک کندل در نمودار یک هفته ای بیانگر یک هفته است. همچنین هر یک کندل در تایم فریم روزانه نشانگر یک روز می باشد. در تحلیل تکنیکال خود برای رسیدن به یک تحلیل درست به یک تایم فریم درست و صحیح نیاز دارید.
مقاله مرتبط: فیلم آموزش فیلتر مکدی و بولینگرباند در ارزهای دیجیتال
یک تحلیلگر برای رسیدن به یک تحلیل و رفتار درست به این فریم های زمانی نیاز دارد. برای تحلیل بنیادی، به تایم فریم های بلند مدت نیاز داریم، مثل ماهانه و سالانه. با تحلیل اخبار و تحلیل های بلند مدت می توانیم روی یک سهمی سرمایه گذاری بلند مدت کنیم.
در تحلیل تکنیکال یک معامله گر در تایم فریم های متفاوتی از یک دقیقه تا دقایق بیشتر معاملات خود را انجام می دهد.
انواع مختلف تایم فریم
تایمفریمهای پرکاربرد در تحلیل تکنیکال که اغلب تحلیلگران استفاده می کنند:
یک دقیقه ( M1تغییرات قیمت درمدت ۱ دقیقه)
5 دقیقه (M5 تغییرات قیمت درمدت 5 دقیقه)
15 دقیقه (M15 تغییرات قیمت درمدت 15 دقیقه)
30 دقیقه (M30 تغییرات قیمت درمدت 30 دقیقه)
1 ساعت (H1 تغییرات قیمت درمدت ۱ ساعت)
4 ساعت (H4 تغییرات قیمت درمدت 4 ساعت)
یک روز یا D1 (تغییرات قیمت درمدت ۱ روز)
انواع مختلف تایم فریمها:
تایم فریم های کوتاه مدت:
با این فریم های زمانی سیگنال های بیشتری دریافت می کنیم اما زمان کمتری برای تصمیم گیری خواهیم داشت. این فریم های زمانی برای معامله گرانی که نوسانگیری می کنند قابل استفاده می باشد. با تایم فریم کوتاه مدت شما باید بطور مستمر بازار را رصد کنید و نوسانات کوچک و بزرگ آن را بررسی کنید. در این حالت باید حواستان به کارمزدها باشد و در صورت امکان از بسترهای معاملاتی که کارمزد پایین تر دارند استفاده نمایید.
مقاله مرتبط: فیلم آموزش فیلتر ایچیموکو در ارزهای دیجیتال
تایم فریم های بلند مدت یا متوسط
در این فریم های زمانی تحلیلگر نیازی به رصد روزانه و لحظه ای بازار ندارد.
بعد از تحلیل های اخبار و فاندامنتال می توانید یک سهمی را خریداری کنید تا به سود دلخواه برسد.
تحلیلگران بدون تجربه اغلب تنها با یک فریم زمانی معامله می کنند و سراغ فریم های زمانی دیگر نمی روند تا معامله خود را بررسی کنند و تحلیل درست به دست بیاورند. |
بازار معاملات گوناگون
در بازار معاملات فارکس و ارز دیجیتال، به دلیل جهانی بودن و ویژگی های خاصی خودشان باید لحظه به لحظه مورد بررسی قرار دهید. برای مثال در بازار فارکس باید شما تغییرات لحظه ای اخبار و روش های مختلف تحلیل را مورد بررسی قرار دهید تا در معاملات خود در بازار فارکس موفق شوید. در بازار ارز دیجیتال هم این روند را می توانید ادامه دهید تمامی نکات و روش های تحلیل خود را بررسی کنید تا جایی برای شکست نماند.
اما در بازار بورس ایران دوره های زمانی را بصورت روزانه، هفتگی و ماهانه بررسی نمایید.
میزان سرمایه متناسب با تایم فریم
در معاملات اغلب معامله گر با استرس روبرو است و باید با توجه به شخصیت و زمانی که برای معاملات دارد تایم فریم خود را انتخاب کند.
اگر میزان سرمایه ی شما کم می باشد میتوانید برای جلوگیری از حد ضرر بزرگ از تایم فریم کوتاه تر استفاده کنید.
یادتون باشد که حد سود بزرگ مناسب سرمایه های بزرگ و تایم فریم های بزرگتر می باشد. تا توان ایستادگی در برابر نوسانات را داشته باشد.
مثال:
چارت زیر جفت ارز یورو و دلار را در تایم فریم 5 دقیقه ای به نمایش گذاشته است. اگر دقت کنید نوسانات بازار گویا بصورت صعود می باشد زیرا خط مقاومت پیشین را هم شکسته. اگر با تایم فریم های مختلف بررسی نکنید گویا زمان خوبی برای خرید خواهد بود.
ولی درست نیست!
دقت کنید چه اتفاقی افتاده است!؟ قیمت بعد از اینکه کمی به سمت بالا حرکت کردهسریعا نزول داشته است.
در این بخش همان چارت را در فریم زمانی 1 ساعته مورد توجه قرار می دهیم.
قیمت روند کانال نزولی را شکسته و این به مفهوم بازار صعودی می باشد. قیمت در قسمت پالاتر خط میانگین متحرک حرکت کرده است، و این موضوع نشان دهنده روند صعودی بازار است.
یک بار دیگر مسیر را اشتباه رفتیم!